(ВІДЕО) Офіцери-випускники 2020 року роблять «перші кроки» ділянкою Сумського загону

НАЗАД
30 липня 2020 15:56

Вже традиційним стало проведення настановчих зборів з офіцерами-випускниками у прикордонних загонах.

Цьогоріч на ділянку відповідальності Сумського загону для подальшого проходження служби прибули двадцять вісім випускників Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького.

Безпосередню участь у заняттях з молодими лейтенантами взяли начальник Східного регіонального управління полковник Валерій Вавринюк, керівництво прикордонного загону, досвідчені офіцери регіонального управління та прикордонного загону. Також з напутніми словами до молодих охоронців державних рубежів звернулися ветерани-прикордонники Сумської міської громадської організації «Прикордонники Сумщини» полковники у відставці Юрій Лозинський та Василь Бородич.

Упродовж трьох діб з випускниками Академії були проведені заняття з тактики прикордонної служби та прикордонного контролю, оперативно-розшукової та адміністративно-юрисдикційної діяльності, правової підготовки, роботи з особовим складом та організації професійної підготовки персоналу в прикордонних підрозділах, технічної підготовки, тилового забезпечення, технічного захисту інформації тощо.

На ділянці відділу прикордонної служби «Юнаківка» офіцерам продемонстрували практичні елементи та особливості організації служби як у пункті пропуску, так і на «зеленому кордоні», організацію інженерного забезпечення охорони державного рубежу.

Підсумовуючи заняття, вчорашні випускники запевнили, що усі отримані знання та навички, які вони здобули під час зборів, неодмінно знадобляться їм під час виконання заходів з організації та охорони державного кордону на ділянках відповідальності підрозділів.

Наразі лейтенанти вибули до підрозділів охорони кордону, де на них чекає комплекс заходів щодо введення та становленню на первинних офіцерських посадах.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси